Installatie voor gebouwen, industrie en machinebouw.

Zonder stroomvoorziening en verlichting kan geen enkele organisatie functioneren. Voedingen zijn nodig om allerlei apparatuur te laten werken die zorgt voor een comfortabele omgeving en het waarborgen van veiligheid.

Sinds 1993 maakt Berendsen Elektro verlichting installaties, voedingen en besturingspanelen. Ik verzorg daarbij het hele traject: van engineering, installatie, inregelen en inspecties tot en met de nazorg, beheer en onderhoud. Uiteraard dimensioneren ik de voedingen en voorzieningen zodanig dat ze flexibel zijn voor toekomstige ontwikkelingen binnen de organisatie van onze opdrachtgevers.

De innovatieve oplossingen van Berendsen Elektro voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en staan garant voor efficiënt en betrouwbaar functionerende productieprocessen. Kennis van de techniek en de ontwikkelingen in de markt zijn niet voldoende. De eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid worden steeds belangrijker en zijn terug te vinden in de technische oplossingen (HACCP, GMP, ATEX, CE, etc.) en in het handelen van Berendsen Elektro (NEN 3140, VCA, etc.).

Overzicht

– Licht- en kracht installaties.
– Verlichting installaties.
– Noodverlichting installaties
– Kabelbaan tracé
– Machine bekabeling.
– ATEX installaties.
– Domotica installaties.
– Data netwerken.